Leonietje's

Leonietje's is opgericht door Leonie, moeder van 3 dochters. in 2008 begon ze al met het maken van kraamcadeaus voor familie en vrienden. Daarnaast stond ze toen al met een aantal producten op markten en braderieën. 

Leonietje's staat voor: "net wat anders dan andere merken en producten". Leonie was niet van de strakke printjes, maar was van de kantjes, randjes en vrolijke kleuren. Dat zie je ook veel terug in de producten die wij maken. 

in 2015 is oudste dochter Marlieke komen helpen met leonietje's. Ze leerde al snel hoe ze producten kon maken en ging ook lekker aan de slag. Dat jaar hebben we ook onze winkel geopend, deze hebben we in 2021 moeten sluiten. 

We zijn terug gaan naar de roots van Leonietje's, op markten staan. Daarnaast hebben we ook een webshop waar veel van onze producten op staan, samen met merken die wij goed vinden. We kijken dan naar: Waar wordt het gemaakt, hoe wordt het gemaakt, is het kindvriendelijk, milieuvriendelijk, duurzaam en nog een hoop andere belangrijke punten.  

Unieke kraamcadeaus

Bij ons kun je kraamcadeaus geheel naar jouw wensen laten maken. Bepaal zelf welke stof je wil en laat deze personaliseren. Wij borduren het product tot uniek kraamcadeau met naam, logo of geboortekaartje.

De geboortecadeaus zijn leuk voor baby’s vanaf de eerste geboortedag tot aan het eerste jaar. 

 

Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag bij jouw zoektocht naar het perfecte presentje of speelgoed. Een aantal producten zijn online verkrijgbaar via deze website. Zo vind je bij ons zelfs kinderschortjes.