Cloby

Cloby is een Nederlands merk dat functionele producten ontwerpt en ontwikkelt voor hippe ouders en kindjes waar je mee gezien wil worden.

Het avontuurlijk verhaal van Cloby

Cloby is opgericht door 2 moeders, Suzanne & Veroniek, zij hebben de wereld afgereisd en woonden over heel de wereld met hun jonge kinderen. Dit inspireerde de dames om producten te ontwikkelen die het er op uit gaan met je kindje het makkelijker maken.  En of dit nou een wereldreis is of een blokje om, met kleintjes is het al snel een avontuur om er op uit te gaan.

UV-werende doek voor de meest optimale zonnebescherming

De Cloby UV-doek met factor 50+ biedt jouw kindje de beste bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Deze multifunctionele doek heeft twee drukknoopjes waardoor je die makkelijk kan bevestigen aan de kinderwagen of draagzak. Ook fijn om te gebruiken als voedingsdoek om je kleintje de borst of fles te geven.

Magnetische clips om kinderspulletjes netjes vast te maken

Alles netjes op één plek houden was nog nooit zo gemakkelijk met de Cloby Clips. Deze magnetische clips zijn super handig om speeltjes aan de kinderwagen of maxicosi te bevestigen, een doek aan de buggy vast te maken of een een borstvoedingsdoek te creëren door een doek met de clip aan je kleding vast te zetten. De clips zijn gemaakt van hoogwaardig leer en komen ook in uitvoering met een reflecterende strip.