Gratis verzendkosten boven de € 50,-

Kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een uniek kraamcadeau? In de webshop van Leonietje’s vind je gegarandeerd een origineel presentje voor de kersverse ouders. Bij ons vind je werkelijk van alles: van een slabbetje tot een knuffel en van een aankleedkussenhoes tot een babymobile voor boven het bedje.

Slabbetjes

Knuffels

Knisperdoekje

Babykamer accessoires

Met de hand gemaakt

Alle artikelen in ons assortiment zijn door onszelf gemaakt. Zelfs de borduursels hebben wij met eigen hand verzorgd. Elk geschenk is hierdoor net een beetje anders en dus volledig uniek. De stoffen selecteren we altijd op kwaliteit. Zo weet je zeker dat je hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. Indien gewenst kun je ons tevens het product laten personaliseren. In onze werkplaats beschikken we namelijk over een professionele borduurmachine, waarmee we namen, logo’s en geboortekaartjes op de presentjes kunnen borduren. Het lettertype en de stof kun je eventueel zelf bepalen. Kom hiervoor langs bij ons in Delft of geef jouw wensen online door tijdens de bestelling. Heb je zelf al een uniek kraamcadeau aangeschaft dat je wilt laten voorzien van borduurwerk? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem voor meer informatie of voor een kraamcadeau op maat contact op met Leonietje’s door te bellen naar 06-453 98 131 of door het contactformulier in te vullen. Hieronder vind je ons huidige aanbod. We bezorgen jou graag een origineel kraamcadeau!