Kraamcadeaus

Verras de kersverse ouders met een feestelijk kraamcadeau! Kies uit een scala van kleurrijke, gepersonaliseerde opties die de eerste momenten van de baby extra speciaal maken. Bekijk onze webshop voor inspiratie en vind het perfecte geschenk dat lang zal worden gekoesterd.

Waarom kiezen voor kraamcadeaus van Leonietje's?

  • Handgemaakt met liefde: Elk product is met zorg en liefde gemaakt en zorgt voor een persoonlijk tintje dat machinaal vervaardigde producten gewoon niet kunnen repliceren.

  • Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen: We gebruiken de beste materialen om duurzame en veilige producten voor je dierbare kleintje te maken.

  • Unieke ontwerpen:* Onderscheid je van de massa met onze exclusieve ontwerpen, gemaakt om een vleugje individualiteit toe te voegen aan de wereld van je baby.

Slabbetjes

Knuffels

Knisperdoekje

Babykamer accessoires

Met de hand gemaakt

Alle artikelen in ons assortiment zijn door onszelf gemaakt. Zelfs de borduursels hebben wij met eigen hand verzorgd. Elk geschenk is hierdoor net een beetje anders en dus volledig uniek. De stoffen selecteren we altijd op kwaliteit. Zo weet je zeker dat je hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. Indien gewenst kun je ons tevens het product laten personaliseren. In onze werkplaats beschikken we namelijk over een professionele borduurmachine, waarmee we namen, logo’s en geboortekaartjes op de presentjes kunnen borduren. Het lettertype en de stof kun je eventueel zelf bepalen. Kom hiervoor langs bij ons in Delft of geef jouw wensen online door tijdens de bestelling. Heb je zelf al een uniek kraamcadeau aangeschaft dat je wilt laten voorzien van borduurwerk? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem voor meer informatie of voor een kraamcadeau op maat contact op met Leonietje’s door te bellen naar 06-453 98 131 of door het contactformulier in te vullen. Hieronder vind je ons huidige aanbod. We bezorgen jou graag een origineel kraamcadeau!