Over ons

Welkom bij Leonietjes - Handgemaakte Kraamcadeaus uit Delft

Bij Leonietje's, gevestigd in het pittoreske Delft, omarmen we de kunst van het geven met onze unieke collectie handgemaakte kraamcadeaus en gepersonaliseerde geschenken. We geloven dat bij elke geboorte een verhaal begint, en onze passie is om die verhalen te versterken met zorgvuldig vervaardigde, liefdevolle geschenken.

Onze Ambachtelijke Passie

Bij Leonietje's streven we naar een ongeëvenaarde ambachtelijke kwaliteit in alles wat we maken. Elk kraamcadeau wordt met de hand vervaardigd door onze getalenteerde ambachtslieden, die trots nemen in het creëren van stukken die niet alleen mooi zijn, maar ook doordrongen zijn van vakmanschap en toewijding.

Unieke Personalisatie, Speciaal voor Jou

Wij geloven in de kracht van personalisatie. Elk van onze geschenken biedt de mogelijkheid om een persoonlijk tintje toe te voegen, waardoor het niet alleen een cadeau wordt, maar een schat aan herinneringen. Onze gepersonaliseerde creaties worden met zorg samengesteld, rekening houdend met de individualiteit van elke ontvanger.

Delftse Trots

Leonietje's is trots gevestigd in de charmante stad Delft, waar de rijke geschiedenis van vakmanschap en creativiteit onze inspiratiebron is. Onze producten dragen een vleugje Delftse trots en liefde, met de hand gemaakt in deze prachtige stad.

Wie We Zijn

Leonietje's is opgericht door een team van creatieve geesten, gedreven door de liefde voor ambacht en de vreugde van het vieren van bijzondere momenten. We begrijpen de opwinding en emoties die gepaard gaan met het verwelkomen van een nieuw leven, en we zijn toegewijd aan het creëren van geschenken die deze momenten nog specialer maken.

Onze Belofte

Bij Leonietje's beloven we niet alleen kwaliteit en originaliteit, maar ook een persoonlijke en betekenisvolle winkelervaring. Of je nu een kraamcadeau voor een vriend, familielid of voor je eigen kleintje zoekt, wij staan klaar om je te helpen iets buitengewoons te vinden.

Dank je wel voor het verkennen van Leonietje's. We kijken er naar uit om deel uit te maken van jouw verhaal en bij te dragen aan de vreugde van bijzondere momenten.

 

Liefs, Leonie & Marlieke